1. 19 wrz 2017

    Di beranda pinuh kunu geus kawin nyamana parawanna haha 😁😂😂

  2. 18 wrz 2017

    Rt@ DarkMarkLolo I liked a YouTube video My drug of choice: Parawanna

  3. 3 wrz 2017

    edan parawanna

  4. 1 wrz 2017

    Jujur... Urang resep nempo awewe anu alus rupa. Tapi urang embung meunang pasangan hirup anu geus euweuh parawanna....

  5. 30 sie 2017

    Raray parawanna caang, dadana badag, pantatna kawas samangka..

  6. 18 kwi 2017

    eh kumaha parawanna heula ketang. 😝

  7. 1 kwi 2017
    W odpowiedzi do

    Ohoma hitha parawanna epa paw kolla

  8. 12 lut 2017
    W odpowiedzi do

    @.NYUNDASQ slot parawanna kaburu tutup euy :(( slot janda buka teu????

  9. 2 lut 2017

    nu jadi anugerahna.. parawanna teh gareulissss iiihhhh

  10. 15 sty 2017
    W odpowiedzi do

    sorry teu beuki grup anu loba parawanna heuheueheu unfoll balik we urangna selective following :v

  11. 9 wrz 2016

    Nya wing siip,parawanna keur ngasuh incu heula..eh "@Z_wien033 @rendyfar aya naon euy??.,mana perawan bogor atawa ciamis sok lahk alun