1. 19.09

    Di beranda pinuh kunu geus kawin nyamana parawanna haha 😁😂😂

  2. 18.09

    Rt@ DarkMarkLolo I liked a YouTube video My drug of choice: Parawanna

  3. 4.09

    edan parawanna

  4. 1.09

    Jujur... Urang resep nempo awewe anu alus rupa. Tapi urang embung meunang pasangan hirup anu geus euweuh parawanna....

  5. 30.08

    Raray parawanna caang, dadana badag, pantatna kawas samangka..

  6. 19.04

    eh kumaha parawanna heula ketang. 😝

  7. 1.04
    W odpowiedzi do

    Ohoma hitha parawanna epa paw kolla

  8. 2.03

    Bisa bisa, parawanna ge ges beunang ku Vlado.

  9. 12.02
    W odpowiedzi do

    @.NYUNDASQ slot parawanna kaburu tutup euy :(( slot janda buka teu????

  10. 2.02

    nu jadi anugerahna.. parawanna teh gareulissss iiihhhh

  11. 15.01
    W odpowiedzi do

    sorry teu beuki grup anu loba parawanna heuheueheu unfoll balik we urangna selective following :v