1. 30 sie 2017

    Raray parawanna caang, dadana badag, pantatna kawas samangka..

  2. 1 kwi 2017
    W odpowiedzi do

    Ohoma hitha parawanna epa paw kolla

  3. 8 sie 2015
    W odpowiedzi do

    atuh keun bae nyasar ka imah batur, sugan aya parawanna a nu bageur tur sholeh teu jiga nenk nu ruksak kieu.

  4. 8 lis 2014

    l2ki jaman ayeuna mh , lmun bo2ghan th lain bgoh pisan , tpi hyng menangkn parawanna , mun gs menangkn parawanna...

  5. 18 lis 2013

    Sok neng mangga ka lebet sakedap deui bade jalan, sok geser2, parawanna di pangkon | KU AING MANG :D

  6. 24 paź 2013

    Loba nu sien lengit kabogoh tp te sien lengint parawanna

  7. 20 paź 2013

    Ooh RT : Zaman ayeuna bobogohan lalaki ngala naona ti awewe? PARAWANna!

  8. 21 wrz 2013

    Otak malam tuh ginii niih -_- -----> : heeh euy man bbmna ges d jual parawanna ka andro hahahaha RT @LukmanMau: Bbmna geus ja

  9. 10 sie 2013

    Para warga hayu urg gebugan nu nyieun tweet kieu patut!": prwan nn nu teu bs ditumpakan? *parawanna (parawakana) jngkung bdag

  10. 12 lip 2013
    W odpowiedzi do

    @Mphy_Poppy adeuh parawanna bp toha yeuh haha

  11. 13 cze 2013

    geulis ai parawanna jebol tiheula :(